Del Piero: Tidak Ada Bek Yang Bisa Hentikan MSN

Katanabet.com – Legenda Juventus, Alessandro del Piero, belum lama ini cuba untuk dibedah siasat kans pasukan lamanya menjelang perlawanan menentang Barcelona di leg pertama babak 8 besar Liga Champions judi online.

Sebelum ini, Juventus pernah berjumpa dengan Barca di final Liga Juara-Juara 14/15, di mana mereka menelan kekalahan 1-3 di pertandingan yang diadakan di Berlin.

Namun meski mengakui bahawa Barcelona adalah pasukan yang hebat, Del Piero merasa bahawa laga nanti akan berjalan dengan berbeza berbanding dua tahun lalu.

Barca adalah pasukan yang luar biasa. Sukar untuk meramalkan siapa yang akan menang. Juve sendiri juga hebat dan tahu cara memanfaatkan peluang. PSG, contohnya, satu level di bawah mereka. Jadi Barca akan jadi kegemaran, tutur Del Piero di AS.

Pasukan kni sudah berubah dan leg kedua nanti akan berbeza daripada final. Tidak ada bek yang mampu menghentikan para pemain luar biasa di lini depan Barca. Saya ulangi, secara individu mereka tak boleh dihentikan. Dengan Barca, anda hanya boleh menang sebagai pasukan.

Neymar adalah pemain hebat. Tahun ini ia ada di laluan tepat untuk memenangi Ballon dOr poker uang asli.

Advertisements